Προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση σε τμήμα της Ιονίας Οδού από Κεφαλόβρυσο προς Μεσολόγγι. Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας ΕΝ-1317, διαγράμμιση, ανακλαστήρες κ.λ.π.
Οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση Της Ιονίας Οδού στο τμήμα Παράκαμψης Αγρινίου. Διαγράμμιση Αυτοκινητοδρόμου, κόμβων και κλάδων. Κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων, και τοποθέτηση γεφυρών σήμανσης και πινακίδων επί αυτών. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας τύπου ΜΣΟ-1, ΜΣΟ-2, ΜΣΟ-1/1,33, ΣΤΕ-1 και ΣΤΕ-8. ΔιαγραμμίσειςΠινακίδεςΣτηθαία
Κατάργηση (σβύσιμο) της προηγούμενης κυκλοφοριακής ρύθμισης, και δημιουργία νέας, στον κόμβο Ακράτας της Ε.Ο. Πατρών-Κορινθου (Ολύμπια Οδός) ΦωτογραφίεςVideo Το παραπάνω βίντεο αφορά κυκλοφοριακή ρύθμιση της Ολύμπιας Οδού, στο ύψος μετά τα διόδια Πατρών, προς Αθήνα.
Διαγραμμίσεις κόμβων και κατά μήκους, τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας ΕΝ-1317 τύπου N2W2, N2W4, H2W3 και τεχνικών.
Διαγράμμιση της Γέφυρας από τον Κόμβο Ναυπάκτου έως την έξοδο για Ρίο. Διαγράμμιση της πλατείας διοδίων και των χώρων πάρκινγκ. ΦωτοφραφιεςVideo
Αποξήλωση παλαιών και τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας τύπου ΜΣΟ-1, ΜΣΟ-2, ΜΣΟ-1/1,33, ΣΤΕ-1 και ΣΤΕ-4. Διαγράμμιση σε όλο το μήκος του τμήματος, και κατασκευή και τοποθέτηση όλων των πινακίδων.